top of page

Виставка Інтершарм-2020

Мережа бутиків професійної косметики і техніки для нігтів і волосся BEAUTY PROF в черговий раз стала учасником одного з наймасштабніших beauty-подій року - XIX Міжнародної виставки індустрії краси «Интершарм-2020», яка пройшла 16 - 18 вересня в Києві.

Відвідувачам «Интершарм-2020» була представлена ​​продукція вже полюбили торгових марок Piatto і Tertio (італійські бренди нігтьового сервісу), BEARDBURRYS (іспанська чоловіча серія по догляду за бородою, вусами, волоссям та шкірою голови), Palco (Італія), LeCher, Profis (Польща) - средства для фарбування, по догляду за волоссям, стайлінг і т.д., Hair і Nail техніка та інше.

А ось здивувати постійних і нових клієнтів вдалося новинками.

Компанія BEAUTY PROF представила власну торгову марку Tessa - це лінія баз, топів і палітра з 120 гель-лаків трендових відтінків. Не обійшлося і без вже набрала заслуженою популярністю корейської косметики: новинки ТМ Repit (натуральні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови) і ТМ Beauugreen (патчі і маски для обличчя)


Всі бажаючі мали можливість особисто протестувати продукцію BEAUTY PROF на TRY-зонах NAIL і HAIR і тут же отримати висококваліфіковану консультацію технологів.


У BEAUTY PROF впевнені, що краса - це мистецтво, і компанія вчить створювати і підтримувати її кожен день.

219 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page